December 6, 2010

graduation!!

saya sudah bergelar graduan pada 5 December 2010 :)

okay baru grad diploma...tak sabar dah nak grad degree lak.

macam biasa la...tak banyak gambar yang akan aku share kat sini...

sape mahu tengok lebih lanjut, anda boleh jumpa saya personally :) - ada ke orang nk tgk


saya dijadualkan tiba di UiTM sepatutnya pukul 12 pm.

sepatutnya lah... memandangkan aku gerak dari rumah pukul 11.30 am.

nak dijadikan cerita...dah la gerak lambat... jalan jam pulak..


sticker Graduan  yang wajib untuk parking 

gara2 demonstrasi yang berlaku mensesakkan jalan dan dada aku..

dorang tatau aku nk konvo nih!! hinsss

kira aku sampai sane xde la lambat sangat atau cepat sangat

aku sampai je terus beratur... (xsempat nk mengenyangkan perut)

maka terpaksa la ikat perut dari pukul 12pm - 5pm...

 

alhamdulillah semuanya berjalan lancar..

adalah beberapa perkara yang suck tak berapa best

malas la nak cerita ape yang tak best...



seronok tengok muka mak n ayah senyum :)


bunga yang dihadiahkan oleh ex-classmate...
thanks my love :)


selepas sesi ni, bersurailah sudah majlis...
(masa ni lah saya baru dapat makan)

dengan ini, saya dengan rasa banggenye menutup sidang konvokesyen UiTM ke-73

kepada mak ayah yang saya sayang..
terimakasih beri saya peluang dan terus support saya sampai sekarang
huhu rasanya kalau nk diucapkan penghargaan kepada mak ayah ni
berjela2 la entry kali ni
siyes, masa nk amek scroll ni,
terbayang masa diploma dari part1 sampai part6 ni...
susah senang kat segamat dulu... :)
disebabkan saya macho, tiada air mata atau hidung keluar okay~

thanks for reading :)

3 comments:

NOOR FATIN said...

tahniah dayah!!!

:)

nur hidayah said...

fatin: thanks :)

haszuraidah ishak said...

wahhh..tahniah dear..teruskan cita-cita dayah utk further degree..

Jom skodeng :Mengenai CPC, CPM, BE & ME Nuffnang