December 6, 2010

Contest: Ada apa dalam tuh


contest dari cik bambam..

saje je maen contest cik bambam ni..

memandangkan saya ada banyak masa terluang dan cik bambam ni pun pemurah nk buat contest sempene birthday dia :D

so saya teka ya....

jawapan dia telur!!

cam biasala...contest2 cani mesti la ada syarat2nya kan...

Syarat-syaratnya:

Kena jadi follower blog cik bambam.. -done~
Tajuk GA adalah "Contest: Ada apa dalam tuh"-done
Lekatkan banner ni dekat entry and sidebar korang.. -done
Then korang buat lar entry meneka apa yang ada dalam bekas tuh.. (ehhh..jawapan dalam banner tuh sebagai contoh..korang nak pilih benda lain pon boleh..)-done juga
Tag 3 orang blogger yang lain dan....
Pastikan mereka tahu.. :)

saya tag...

fatin othman

fateen

hanin


Last but not least.. korang rasa apa yang perlu ditambah and dikurangkan dalam blog nie... 

huhu memandangkan tuan blog ni suruh saya komen...

terpaksa la saya komen ek...jangan potong markah ya :D

rasanya gamba2 yang berserta link contest kat bahagian kiri tu perlu dikurangkan kut

nampak cam panjang berjela~


Jangan lupa link kan dekat komen entry nie yer...
Tarikh tutup contest adalah pada
12 December 2010 tepat jam 11.59 pm


hadiah dia adalah SURPRISE...!!!!



5 comments:

NOOR FATIN said...

hahahaa ok2. aku join :P

b a m b a m ' s said...

okehhh..LULUS dear..btw bout dat comment..mmg nak shortkan!hahahah..thnaks remind me..luper lak nak buat..huhuhu

Wahidah said...

gudluck okay...agak kemalasan nak join contest...

nur hidayah said...

fatin: sila2

bambam: huhuhu yeah lulus :P

wahidah: haha thx, saje je join..ada kelapangan masa

sekamar rindu said...

salam..

selamat menyambut Maal Hijrah moga kita sentiasa berada dalam rahmat Allah SWT sentiasa hendaknya..
amin..!