February 5, 2011

p/s: I Love You

fuhhhhh fuhh fuh!!!

okay dah hilang habuk kat blog nih...


dah lame tak update... memang serious xde masa.. ni lah masa terluang yang ada..

entry kali ni sambungan dari entry syurgaku tuh...


perasaan pertama bila nampak barang2 rumet baru aku tu, biasa je... tak de la happy mana..

cuma terkejut nampak cross (O.O") <--------------- lebih kurang macam ni lah muka aku time tu. tak tentu arah beb... terus text my ex-sleeping partner..

beb, my new rumet is non-muslim.. siap gantung cross dalam bilik. OMG~~

aku pun terus ngadu kat ayah, pasal mende nih.. maklumlah xde pengalaman pasal mende2 cani...


yang paling best, jawapan ayah sangat simple dan penuh bermakna :)

okay la tu, sekurang-kurangnya rumet eyda tu beriman orangnya, ada pegangan dan agama... cume agama dia je lain. daripada orang yang takde agama, lagi susah..diorang takde pegangan. mane la tau eyda boleh Islamkan dia... cube lah.

saya sebagai anak dan muslimah rasa lega dapat rumet camni, so far..rumet saya baik je... bab mengIslamkan dia...macam tanggungjawab besar je....


kepada rakan dan saudara seIslam saya yang berada di mesir sekarang ni, harap anda baik2 dan selamat aja...saya sentiasa mendoakan anda semua. InsyaAllah :)


p/s: I Love You


4 comments:

NOOR FATIN said...

aah kan, betol cakap abah ko tu. aku xde pengalaman duduk dengan non-muslim..

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

p/s:I love you too three four five one-hundred XD

mastengooo said...

bleh try..kot2 dpt,besar pahala ko t...at least ko da lakukan satu kewajipan...hehe

nur hidayah said...

fatin: huhuhu tuh la...lege gak la bila abah aku cakap camtu

andi: huhu kp aku luv sampai infinity :P

mas: huhuhu tanggungjawab bsr tu