November 16, 2010

oh saya sudah di tag

oh yeah saya sudah d tag oleh budak kecik...

pestime gak la aku melayan tag ni, :P

d sebabkan aku ada byk masa lapang, 

maka rajinlah aku menjawab soalan di bawah ni


1. apa nama blog dan knp letak nama itu?

name blog guwe sedap ja bloggie. aku cume suke y simple2 je.

sebab aku xde idea laen...hahahak



2. apa nama URL blog dan dari mana datangnya idea itu?

http://dayah89.blogspot.com/
time ni wat blog bodo2 je....skali ni la tempat aku nk merepek...




3. apa method dlm penulisan anda?


errr method? da macam wat research daa ada method2...

biasanya dtg dari lubuk hati dan otak aku, kadang2 dari website laen...sekadar bkongsi idea dan luahan.



4. pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnya?

wat mase ni xde lagi...best gak merepek kat sini...korang nak bace, sukahati korang la~



5. pernah ahli keluarga anda baca blog anda?

ntah....


6. apa perasaan anda bila org kata blog anda buruk sdgkan org lain kata blog anda cantik?

haha aku peduli hape...ade aku usik blog ko?


7. bila blog anda diberanakkan?

ntah...dia tidak berbapa, tatau lak kalo dia beranak ke bertelur... 


8. siapa org pertama yg tahu anda ada blog?

aa...ntah...


9. apa perasaan anda bila ada org berkata ttg blog anda d sekolah?

da lame xg skola..haha



10. sepuluh org sterusnya bakal ditag

readers aku sampai sepuluh ke? :P

KAMU SUDAH Di TAG!!

ye lah... kamu y baca ni la

xpayah pandang belakang, memang kamu lah orangnya

sila la luangkan masa untuk menjawab soalan pendek ni

tiada markah bonus okay~



ni hadiah untuk korang yang rajin menjawab tag ni

4 comments:

Musafir Melayu said...

curiousity kills the cat...and tag a blogger (if you understand what I mean) XD

Ibnu Mutalib said...

emmm, aku tak faham

nur hidayah said...

musafir: haha xpaham~ =__=

ibnu: abaikan..aku melayan tag org saja

Musafir Melayu said...

it means my curiosity cause me to be tag (by you).

:P