October 9, 2011

monday, tuesday, wednesday,...

saya dah ada adapter wireless yeah :P
untuk pertama kalinya dalam 5 tahun saya blaja ni,
baru pertama kali saya dapat menikmati wireless uitm. terimakaseh

kini komputer saya tidak bisu lagi selepas adanya usb speaker disisi :P

4 comments:

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

uii dah murah dah kan? adapter ak dulu tu mcm haram, total lost la tu sbb langsung xpenah guna tetiba rosak.

eh bape hengget? brand hape? beli katne? sile la review :D

p/s: dah dpt on9 sokmo ni, jangan biarkan diri anda dibelenggu FB~

nur hidayah said...

andi: har3 da mura dah...aku beli rm44 siap 2thn warranty.. kire best la nih.. terimakaseh la kat penasihat adapter saye :P

ko lame sangat xgune barang tu...tu y barang tu merajuk kut..

aku pun jarang on9 daa....fb y membelenggu aku...aku rilek je :P

Muz said...

wah.. tahiah.. patut la ko o9~ hhehehe.

nur hidayah said...

mus: haha aku rasa bertuah sbb bilik aku skrg ni line wifi cambes...cume adapter ni la suke buat hal...sedih aku