January 2, 2011

klas pertama

sudah2 la menagih dadah tu..


dadah dan saya tidak ada kene menegene
apetah lagi dengan first class saya...

klas pertama untuk sem ni adalah java..
setelah sesat 10 minit mencari klas, akhirnya saya sampai juga dengan selamat
amazingnya, sayalah org pertama yang menjejakkan kaki ke klas
lecturer yang sangat baik hati tu telah mengajar saya sorang tadi...
dah macam private tutor lak..
lagi 5 minit klas da nak abes, baru lah didatangi lagi seorang student
"yeah saya ada classmate"

dia cakap baru ada 3 org student yang daftar subject ni..
ohtidak.com esok saya ada klas java lagi..
mungkin saya akan belajar berdua je dengan miss classmate tadi

memandangkan saya ada kesepatan untuk online, saya telah gunekan sebijaknya untuk update blog.. okay lah, nk g klas calculus lak....

4 comments:

areteacar said...

AIK, SIKITNYA YG G DAFTAR KELAS ITU.

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

tu lah, gatal sgt antar org pergi jengka. kan da xde org nak daftar. hahaha.


eh, kalau less than 10 kan diorang tutup klas je kan?

Fara Suri said...

cm ne awak buat nuffnang tu????
sy nk buat, tp takut ape2.. nk buat jgk.. ekeke

nur hidayah said...

areteacar: tuh la...harap ada penambahan la klas ni

andi: tu la ko...patut dok je shah alam, bley tuka dari miss ex-sleeping partner jadik miss ex-sleeping classmate :P
harap xtutup klas aa...klas ni je y match dgn jadual aku

fara: huhuhu xreti sangat nuffnang ni...sedang mencoba2 ja