December 14, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

kali ni saya join GA dari fatin..

xpernah mengene kalau ada cabutan bertuah pun.. 


 

ni banner GA tersebut, sesiapa yang berminat nak join...boleh la klik kat banner ni.

senang je kan... klik la :)

syarat2:

1. buat entry GA bertajuk sama macam aku ni..
2. Jadi follower blog dia, nak jadi follower blog aku pun boley..
3. Tag 1 org blogger lain. ain, ko dah di tag!
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry GA mamat ni...


hadiah dia macam2 adaa

prgi la tengok sendiri kat blog dia

tarikh tutup 11.59PM pada 19/12/2010

5 comments:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

nur hidayah said...

edy: thx :D

butterflyana said...

Good Luck! ;)

cik ateen said...

ida anda telah di tag!
http://sisillybilly.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

cik ateen said...

ida anda di tag!
http://sisillybilly.blogspot.com/2010/12/jom-join-contest-tiqaa-wonderland.html