December 24, 2010

cuti dah nak habis la~

tinggal lagi seminggu cuti sem akan berakhir

jangan sedih dan jangan kecewa, marilah kita sama-sama amek semangat baru

saya sedang mengumpul kekuatan untuk menempuh sem baru ni fighto!!


antara subject yang dah saya daftar untuk sem depan...

linear algebra II

calculus II

physic II

java

maths logic

kalau anda ada sama subject dengan saya, meh la kite berjuang sama...




ni cara paling cool yang saya jumpa utk selesaikan maths. :P

anda juga bley merujuk website JMT untuk cari cara penyelesaian yang cool utk calculus (mungkin algebra juga ada)

kepada rakan-rakan seperjuangan, fighto!!!

4 comments:

cik ateen said...

hahaha!
saba yer..
pasni xdapat laa ko nk bermesra2 lagi ngn blog ni..
hehe

aNdi.Hanin::حنين نظوره said...

ohh da pandai bukak youtube demi math. haha

dlu2 ak da tgk bedio neh, tp apsal tah tak apply dlm kehidupan. =_=

ohoho kakulator kan hade.. =,=

nur hidayah said...

ateen: haha aku tetap stalker sejati weh

hanin: hoho ape salahnya...xpenah tau ada cara ni :P
budak maths memang cani...kene bukak utube demi math.. haha

NOOR FATIN said...

aku lemah matematik T__T