November 13, 2010

kepada sesiapa berminat nk jadik hubby aku, silalah baca!!

baru2 ni topik hangat di facebook adalah pasal "kahwin".

aku suke cite pasal ni.. 

sape tatau ape makna kahwin, pegi tanya mak anda.


tiba2 aku pun terfikir lah pasal kawen

(skali skala pikir xpe, jangan selalu ye...)

ciri2 husband aku xde la besar sangat....


sedap mata memandang...




cincin y simple..



majlis kecil-kecilan...xelok membazir kann :)




honeymoon d mana2 sahaja, asalkan ada si suami





rumah kecik, cukup la untuk anak2 bermain...





suami yang berkerjaya :)




kerete kecik, untuk bershopping




dan kerete lagi satu untuk balik kampung bersame anak2




okay itu saja yang saya mahu... xbanyak pun *wink*


 


yang paling penting, dia layak menjadi imam keluarga :)



11 comments:

mastengooo said...

aq suke yg last......

nur hidayah said...

laju sungguh anda..
y mana? kerete ke? hek3

mastengooo said...

hoho......yg jd imam...yg len x beminat...:p

nur hidayah said...

haha y laen xlayak ek?

mastengooo said...

nak usahakan yg last dulu biar bleh...yg len pk kemudian...hehe

anDi said...

i nak! i nak!

nur hidayah said...

mastengoo: haha aku rasa ni semua isi hati para wanita :P ko usahakan la mane2 dlu..

andi: hang nak ape? masuk dlm list para wanita ke? hek3

butterscotch said...

giler byk syaratnye..haha, semoga ketemu orgnye..

nur hidayah said...

butter: haha ni bukan syarat...semua wanita mengidamkan begini
haha

Mat Pintu said...

astaga...ciri2 macam ni kate x besa?? haha

nur hidayah said...

haha manada besar...simple je nih :P