June 23, 2010

Duhai sahabat

yaaa da lame aku xmeng update bloggie
(terlampau lame sangat tertangguh)



masih belum terlambat rasanya nk ucapkan tahniah kat kawan2 y dapat sambung blaja
happy sangat tengok korang sambung belaja...
yang xdapat tu....mungkin ada pintu lain d buka utk anda bile satu pintu tertutup
dan kepada mereka y suka tny soalan ni kpd saya...

"ko dapat sambung mana?"

tlg la jangan tny lagi....
sebab...aku xkemana pun..
masih blm ada rezeki lagi
kalo korang tny soalan y berkaitan dengan ni...
aku suruh korg bace blog aku jer.

banyak sangat story-morry-sorry y nak di cerita dan di update...
rasanya cukup la saya simpulkan dgn satu madah ni...
*creadit to my classmate*

sahabat,
kita berjumpa kerana takdir,
kita berkawan kerana sayang,
kita bersama kerana hati,
kita berpisah kerana cita-cita.

kita kekal kerana kuatnya ukhwah,
kita bergaduh kerana harga satu ikatan...

tapi,
yang paling penting semuanya kerana Allah

bukan mudah untuk kita berkawan,
bukan mudah untuk kekalkan,
bukan mudah untuk teruskan,
bukan mudah sehingga sekarang...




5 comments:

anDi said...

hai sahabat

jom la ke segamat :D

Kay J said...

apesal x dpt mane2? jom2 ramai2 serang sgmt. hehe.

nur hidayah said...

andi: huhuhu nk serang segamat pun...cane? mau campak bom ka? huhu

kak k: huhuhu tunggu la rezeki dtg dari uitm ni
xkisah la dpt mane
kalo dpt zon2 utara tuh..tatau la nk cakap ape dah
haha

NurZalina Osman@ NinaCole said...

don't worry kak..begitu la perasaan owg dahulu..skit mmg skit
tp allah tau yang mana baik tuk kite
KEEP PRAYING SAYANG KAMOO\AJA2 FIGHTING

nur hidayah said...

nina: huhu akak tgh fighting ni
penat wat bekap plan memanjang..
ape2 pun
akak anggap la semua ni ujian dariNya
ada hikmah d sebalik semua ni :)