December 10, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

keje saya buat tag orang je buat mase ni :)

saya telah di tag oleh fatin othman...thx 

ni banner GA tersebut :)


Syarat-syaratnya:


1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog, warganegara dan mempunyai alamat di Malaysia.

2. Buat entry di blog korang mengenai giveaway ni dengan tajuk: Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!

3. Jadi follower blog "Mama Kembar 3" DAN "Itsy Bitsy Secrets".

saya da jadi follower mama ke 929

itsy bitsy secret ke 238

4. Copy & letak gambar banner giveaway ni di entry dan sidebar blog korang beserta link nya.

5. Tag sekurang-kurangnya 3 orang untuk join giveaway ni & maklumkan pada diorang yer.

ain

yani

fateen

6. Tinggalkan url link entry and ID follower korang di ruangan komen post mama kembar 3. untuk maklumat lanjut sila la g blog dia ya

7. Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets ~ WAJIB sebut tentang hadiah ni dalam entry korang yer.

8. Tarikh tutup: 6 Januari 2011


4 comments:

aien naliza said...

mmg ontheway nak buat..

nur hidayah said...

yaaa sungguh pantas kamu

yanie-kecik said...

aku di tag?? suko2..

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck!