October 18, 2010

Oh Oktober, Oh tidak

duhai sem yang sangat pendek
duhai oktober yang terlalu sibuk
duhai study week yang sangat singkat,


October 1, 2010.
jumaat.

*
*
*
*


October 2, 2010.
sabtu.



*
*
*



October 9, 2010 & October 10, 2010
(sabtu & ahad)

majlis kat rumah sendiri
huhu nanti2 lah aku upload gamba.



October 15, 2010

hadiah bday untuk diri sendiri
sangat comel :)

October 17, 2010
(ahad)

permainan ni digelar ice skating :P (ada org tatau ke?)



hebat bukan saya dpt berdiri atas kasut tajam ni. (happy)

sebenarnya lantai memang senget...sebab tu la beramai2 melekat kat dinding
hebat kan kami :)

aktiviti hujung minggu bulan oktober ni dipenuhi dengan mende2 ni
minggu dpn pulak exam
maka dipenuhi dgn buku pulak.. oh tidak~ final~~

sempene minggu study week ni
saya tekankan lagi sekali
STUDY WEEK....
STUDY WEEK ye adik2....
sila la study rajin2 huhu
meluangkan masa untuk belajar ni kan satu ibadah,
senang kan nak wat ibadah :)
semoga berjaya kepada anda2 yang terlibat dalam exam
xkisah la spm ke pmr ke jpj ke
good luck!!

semoga kejayaan anda setanding dengan usaha anda


1 comment:

anDi said...

selamat pengantin baru kepada incek nahar~