July 17, 2010

hai saya budak baru..

1st day class

register kolej.
sangat leceh sebab semua kene settlekan sendiri
kene pegi office NR (Non Resident) - buat rayuan
pastu pergi kolej mawar utk register.
skali dia bagi satu bundle borang lak utk di isi...

class
dengan semangat yang membara,
menapak berjalan kaki la aku dari mawar ke FSKM (Fakulti Sains Komputer Matematik)

seperti yang dijangka
bebudak class sungguh curious dgn kehadiran aku

classmate 1: eh awak budak baru ke?
aku: yep
(berkenalan la aku dgn mereke2 semua :D happy for that)

class seterusnya
encik ku: excuse me, ni makmal 7 ke?
aku: yes, nak masuk ke?
encik ku: yep
aku: okay class, hari ni kita ada pelajar baru..
encik ku: eh bukan, saya mengajar kat sini

oh tidak~~ kenape aku memalukan diri sendiri pada hari pertama aku menjejakkan kaki ke kelas


5 comments:

Fara Suri said...

hahaha.. tu pengalaman yg akn dijadikan pengajaran..
huhuu.. :P

anDi said...

buat malu je ....ahahaha tu la sape suh havoc sgt XD

nur hidayah said...

fara: huhuhu xpela
next class da tau sape aja
memang xkan wat gini ag da
:P

andi: kui3 nk wat cane
da la budak tu encem
ayoo
nsb baek next week bukan dia aja ag dah

siput said...

menggelabah la lu....haha~same besar pnsyarah ngan student...kekekeke =)
kakak andi~

nur hidayah said...

cek non: ekek tu la pelajar master 1st year
nampak macam muda lagi begaya
tu y gelabah tuh