March 6, 2009

makan vs diet

sbnrnye aku rase bahagia
impian aku jangke pendek ni
mahu kembali normal
hoho
bukan bermakne sblm ni aku abnormal

haizz...suda gumuk
naik 10kg dlm mase 2sem
hebat sungguh aku ni
maka sluar y aku beli dlu da taleh gune

maka aku telah amek keputusan y drastik
'aku mau diet'
haha
saje besaukan

dan akhirnya
aku bjaya
mengurangkan 5kg dlm mase beberape minggu
yeah
lihatlah donia
huhuhu
tp apekan daya
bile aku balik uma ni
makanan lazat2
wakaka
tatau naik bape kg
y penting....sluar lame da leh guna
hohoho

ape y aku ngidam nk makan skrg ni....

1st.....

Photobucket
name dia takoyaki (bukan name sbnr)
haha... tatau aa dia tulis takotao
tah mane y btl....

PhotobucketPhotobucket
hohoho sangat sedap bukan?


Photobucket
dan ini minuman y baru je aku minum petang td
harap xmerosakkan diet aku
hohoho..

Photobucket
datim bsama ayah y tcinta..wee luv u dad


PhotobucketPhotobucket
name dia siti, aminah, hasan (bukan name sebenar)
spesis ketam bunga (kaum sbenar)

huhuhu byk gak la y aku makan hari ni
xamek gamba lak ekek

doa aku hari ni; jgn la berat aku naik ag
huhu





7 comments:

anDi said...

hahaha beyoncet!

pasneh ak berharap ko wat muka dengan seribu harapan dan pandang wajah aku, bile ak makan tyme kul 2 pg.hak3

nur hidayah said...

hahaha alaaaa aku akan tdo sblm kol2
(elak makan pny pasal..hoho)
nk turun ag 5kg nih!!

cakura said...

hahahahahaha, kow diet camner pun, lambat laun, "nek" gak badan kamu tuh, so... truskan mnjamu selera.. nanti rugi,,
tp/....... nak tau rahsia badanku yang slim nehhh??????

nur hidayah said...

hahah adeh....
ko tuh aku tatau aa ko makan ape
kut2 memang xpenah naek badan ko..
-_-"

Siti Nurhuda Husna Zulkarnain said...

salam ziarah~
jmpe link blog ni kat group 1989..
slamat berblogging! (^_^)

dayah dayah dayah~ =p

anDi said...

dayah+boyot= doyot?

adekah persamaan ini ade kene mngena?

baik kau tuka nick doyot kat 89 tuh. haha XD

nur hidayah said...

kpd huda:
macehh sangat2...ekek sokonglah blogging2...huhuh
(sile la sebarkan kpd rakan y lain..wee)

kpd andi:
haizzzz doyot tu bukan daku y cipta
tah siapa y bagi
aku pasrah je
TAPIIII
xde kene mngene dgn BOYOT
(sensitif)